Vi är Baretta!


Maria
Tillhandahållare och ansvarig utgivare.
Har fotografin som hobby. Arbetar med hemsidor och sociala medier i den kommunala sektorn och gillar det. På fritiden används kameran flitigt. Har varit medarbetare i två böcker, varav den ena fick Åmåls kommuns kulturpris. Hon har även placerat sig på en andraplats i Kamera- och bilds fototävling. Nästa projekt?  Slutföra arbetet med sin egen bok!
Instagram: mariasklick

Terje
Intresset för foto har alltid funnits men fram till 2006 blev det mest party/naturbilder. Första systemkameran köptes på Cypern 1979 där han gjorde FN-tjänst, men det var när den första digitala kameran köptes som intresset tog fart. Är medlem i Tilt Photogroup, en grupp på nio personer. Hans största projekt såhär långt var när han dokumenterade nedläggningen av Volvo Bussar i Säffle. Delaktig i två utgivna fotoböcker.
Instagram: grappa 59

Tony
Arbetade som skribent och fotograf åren 1990-2014. Arbetar sedan 2014 på Åmåls Grafiska och har genom åren hunnit med att ge ut fem böcker och medverka i
ytterligare en handfull. Är grundare av Åmåls Fotofest och är sedan en lång rad av år även mediaansvarig på Åmåls Bluesfest. Tony har även haft ett flertal fotoutställningar och är även med på Blues at Sea och ställer ut bluesbilder varje år. Tony arbetar för närvarande med en porträttbok.
Instagram: tonyberg64